Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Hello 17 & Goodbye 16

2016. Dag! Ik las 53 boeken en haalde daarmee mijn reading challenge! Verder begon ik eindelijk dit blog. Jet Sage en Koen hebben mijn jaar gemaakt. Enkele schreden verder dichterbij mijn doelen, door nieuwe publicaties in Next Generasian News. Yoga teacher training heeft me veel inspiratie en lessen gebracht, thank you Mandy Lathan. Ik schreef 13000 woorden voor de NaNoWriMo. En heb wat freelance klussen gedaan, wat eindelijk aan het einde van het jaar weer wat begon te bewegen. (Minder tijd voor dit blog gekregen daardoor weer helaas.)

In 2017 ga ik zoveel mogelijk rode lippenstift dragen. Verder ga ik elke dag minstens 1 minuut mediteren. Mijn doel is om minder boos te worden over stomme dingen, en meer in liefdevolle vriendelijkheid met mezelf en mijn lijf te spreken. (En daardoor uiteraard ook met anderen.) Graag word ik pessimistischer en wil ik, geïnspireerd op vriendlief, leren het ergste te verwachten, zodat ik niet meer met mijn mond vol tanden sta als naïef meisje. Ik kijk uit naar de punk rock revolution het komende jaar, zoals Amanda Palmer verwacht. Bring it on!  Ik hoop op een hereniging van alles wat zacht, links en niet-extreem rechts is, zodat we samen sterk kunnen staan tegen alle idiote protectionistische politiek. Voor een wild 2017 met groene klavertjes en ruige Millenials die hun strepen verdienen.

Anthropologist, Mother, Yogi, Chocolate addict and writer

Geef een reactie